Kort vei fra bussen til vestibylen

Mens ekspressbussene stopper oppe ved trappehuset ved hovedveien, stopper direkte- og lokalbussene i en overbygd bussholdeplass rett på utsiden av hovedinngangen til Sykehuset Østfold. Derfra er du bare noen få skritt unna vestibylen til Østfolds topp moderne sykehus.

 

Ofte er pasientvertene, som tidligere arbeidet ved sykehuset før de ble pensjonister, de første du treffer på. De hjelper gjerne til med hvor du skal henvende deg og i hvilken retning du skal gå.

Resepsjonene
I vestibylen ligger resepsjonen, som er betjent mellom klokken 06.00 og 22.00. Etter klokken 22.00, må besøkende uten adgangskort bruke porttelefon (ringeklokke) som er montert utenfor hovedinngangen. Porttelefonen betjenes fra vaktsentralen.

Går du rett til høyre etter hovedinngangen, kommer du til resepsjonen for psykisk helsevern. Her kan du få hjelp fra kl. 08.00 – 20.00 på hverdager.

kort-vei-fra-bussen-til-vestibylen-2

 

Informasjonstorget
På venstre side i vestibylen er informasjonstorget. Sentralt plassert på veggen finner du et kart med fargekoder som viser hvor alle enheter er på Kalnes, og hvor de ligger i forhold til hverandre. I tillegg er alle enheter og områder listet opp alfabetisk på veggen.

På høyre side av informasjonstorget, inn mot resepsjonen, viser en tv-skjerm bussrutetidene og togtidene. På baksiden, inn mot plenumsalen, står tre selvinnsjekk-automater. På disse automatene kan du registrere at du har ankommet til planlagt avtale. Ved hjelp av sms-varsling blir du holdt løpende orientert om timeavtalen.

 

Uten mat og drikke…
Ved siden av resepsjonen ligger kafeen. Fram til all sykehusvirksomhet har flyttet inn den 2. november, holder kafeen åpent alle hverdager fra kl. 08.00 – 14.30 og har stengt i helgene.
Bakerst i vestibylen finner du kiosken. Den holder åpent fra kl. 07.00-19.00 fra mandag til fredag, fra kl. 09.00-17.00 på lørdager og fra kl. 11.00-17.00 på søndager.

Del på Facebook

Comments are closed.

© 2015 Østfold Kollektivtrafikk - Utviklet av The Pitch